Az Edenred trendi és egyszerű SZÉP Plusz kártyája mindenkit lenyűgöz 2019-ben!

 • Gyors és egyszerű

  A POS terminálon működő chipes és mágnescsíkos SZÉP kártya használatával a fizetés egyszerű, néhány másodperces folyamat a zsebválasztással együtt. A fizetett összeg az elfogadóhelynél realizálódik. Egyérintéses fizetésre is alkalmas.

 • Fiatalos és újító

  Használatát számos újdonsággal tettük vonzóvá. Edenred Pro mobil applikációnkban elfogadóhelyeink is megjelenhetnek kedvezményekkel, ugyanakkor kártyabirtokosaink is nyomon követhetik tranzakcióikat, egyenlegüket.

<p><strong>Az Edenred trendi és egyszerű SZÉP Plusz kártyája</strong> mindenkit lenyűgöz 2019-ben!</p>
 • Látható és átlátható

  Térképes keresőnkben való megjelenéshez mindössze regisztrálnia kell üzletét Extranet felületünkön és üzletéhez képeket tölthet fel, címeket pontosíthat, sőt kedvezményeket adhat, hogy még több vendéget tudjon vonzani. A kártya egyedi megjelenése megkülönbözteti minden más SZÉP kártyától.

 • Kiszámítható és biztonságos

  A SZÉP kártya elfogadását és kibocsátását Kormányrendelet (link a hasznos letölthető doksik részhez, ahova szeretném feltenni) szabályozza, melynek az Edenred maradéktalanul megfelel. A SZÉP kártya 2019-ben továbbra is adókedvezménnyel adható a munkáltatók részéről, így arra számíthatunk, hogy az egyik legnépszerűbb juttatási elem lesz a munkavállalók körében is.

Gyors, egyszerű, online csatlakozás

Regisztráljon online felületünkön és legyen hálózatunk tagja! Elfogadóhelyi csapatunk Partnereink rendelkezésére áll. E-mail: bevaltok-hu@edenred.com, Tel: 06 1 413 5410

Csatlakozom a SZÉP kártya hálózathoz Extranet felületen
Ajánlatot kérek
Elégedett ügyfelek