Termékeink

Juttatási kártyáink

melyekkel partnercégeink egy egyszerűen kezelhető juttatási rendszer hosszútávú nyugalmát, munkatársaik pedig a felhasználás szabadságát tapasztalhatják meg.

Összes Termékünk

25 év a hazai cafeteria piacon

Az Edenred csoport tagjaként 1993 óta töltünk be meghatározó szerepet a magyar cafeteria piacon. A kezdetektől forgalmazott utalványainkat mára 90%-ban felváltották innovatív kártyás megoldásaink. Legújabb Mastercard alapú szolgáltatásainkkal egyedülálló, új trendet teremtő megoldást kínálunk ügyfeleinknek, kártyabirtokosainknak pedig a választás és vásárlását szabadságát nyújtjuk.

Az Edenred Csoport

Az 1962-ben Franciaországban alapított Edenred mára globális piacvezetővé vált a vállalkozások, a munkavállalók és a kereskedelmi partnerek számára nyújtott tranzakciós megoldások piacán. A csoport 2017-es üzleti volumenének összege 26 milliárd euró, amelyből 78% -a digitális kibocsátásból származik. Az Edenred szerepel a Párizsi Értéktőzsdén.

Az Edenred szolgáltatásai egyedi hálózatot hoznak létre 44 millió munkavállaló, 770 000 munkáltató és 1,5 millió kereskedelmi partner számára. Cégünk 45 országban mintegy 8000 munkavállalót foglalkoztat.

www.edenred.com

Az üzletben a számok sosem hazudnak

Edenred története