30 év a hazai juttatási piacon

Az Edenred csoport tagjaként 1993 óta töltünk be meghatározó szerepet a magyar juttatási piacon. A kezdetektől forgalmazott utalványainkat mára 90%-ban felváltották innovatív kártyás megoldásaink. Legújabb Mastercard alapú szolgáltatásainkkal egyedülálló, új trendet teremtő megoldást kínálunk ügyfeleinknek, kártyabirtokosainknak pedig a választás és vásárlás szabadságát nyújtjuk.

Az Edenred Csoport

    • Az Edenred egy vezető digitális platform, mely fizetési szolgáltatásaival 60 millió felhasználót és 2 millió partnerkereskedőt köt össze a világ 45 országában 950 000 vállalati ügyfélen keresztül.
    • Az Edenred meghatározott célra felhasználható fizetési megoldásokat kínál munkavállalói juttatásokhoz (pl. étkezési juttatások), partner ösztönzéshez (pl. ajándékkártyák) közlekedés és mobilitáshoz (pl. útdíj-, parkolási megoldások), valamint vállalati fizetésekhez (pl. virtuális kártyák).
    • Az Edenred a mefogalmazott céljához híven: „Enrich connections. For good.”, hozzájárul a felhasználók jólétéhez és növekvő vásárlóerejéhez. Javítja a vállalatok vonzerejét, hatékonyságát és élénkíti a munkaerőpiacot, valamint a helyi gazdaságot. Ezen felül elősegíti az egészségesebb élelmiszerekhez és a környezetbarátabb termékekhez való hozzáférést is.

    Edenred Group       Értékeink       Kiadványaink

Az üzletben a számok sosem hazudnak

Edenred története