Termékeink

Juttatási kártyáink

melyekkel partnercégeink egy egyszerűen kezelhető juttatási rendszer hosszútávú nyugalmát, munkatársaik pedig a felhasználás szabadságát tapasztalhatják meg.

Összes Termékünk

Szolgáltatásaink és terméktámogató megoldásaink mind az Ön kényelmét és biztonságát szolgálják

Egyszerű online kártyaaktiválás

  • Hozza létre pár kattintással felhasználói fiókját
  • Aktiválja kártyáját néhány egyszerű lépésben
Útmutató új ügyfeleknek Útmutató regisztrált ügyfeleknek

Legyen mindig kéznél egyenlege az Edenred Kártya Pro mobilapplikáció segítségével!

  • Azonnali értesítés tranzakcióiról
  • Aktuális egyenlege itt mindig elérhető
  • PIN kódját megtekintheti, ha esetleg nem jutna eszébe fizetéskor
  • Kártyaletiltás egy kattintásra
Tranzakciós értesítések beállítása Ujjlenyomatos belépés beállítása

Biztonság és kényelem

  • A kártyán lévő egyenleg csak a kártya aktiválása után érhető el
  • A kártyákhoz tartozó PIN kód véd a jogosulatlan használat ellen
  • A kártya elvesztése esetén online kártyaletiltás 0-24h

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan kell aktiválni a kártyámat?

Kártyáját a www.edenredkartya.hu weboldalon, vagy az Androidon és IOS-en elérhető Edenred Kártya-Pro mobilalkalmazásban tudja aktiválni. Ha korábban még nem regisztrált az Online Ügyfélszolgálati felületünkre, úgy válassza a regisztráció lehetőséget és kövesse az ott megadott lépéseket. Ha Ön korábban már regisztrált és rendelkezik My Edenred felhasználói fiókkal, úgy lépjen be az alkalmazásba és válassza az Új kártya hozzáadása funkciót, majd kövesse az ott megadott lépéseket. Az online aktiválást követően az alkalmazásban a PIN-kód megtekintése gomb segítségével megismerheti PIN kódját. Amennyiben ezt követően meg szeretné változtatni ezt a PIN-kódot kérjük, hívja kártya információs vonalunkat a 06 1 382 4000-es telefonszámon és válassza a PIN-kód megváltoztatása menüpontot. Chipes érintéses fizetésesre alkalmas kártya esetén a kezdeti PIN kód nem módosítható. Használja megelégedéssel új kártyáját és élvezze a határok nélküli lehetőségek világát!

Mi a teendő, ha nem találom a kártyámat?

Elveszett, ellopott, sérült kártyáját a nap 24 órájában letilthatja a www.edenredkartya.hu weboldalon, vagy az Androidon és IOS-en elérhető EdenredKártya Pro mobilalkalmazásban.

Miért nem érkezett meg a havi feltöltés a kártyámra?

A Kártyák egyenlegének feltöltése Munkáltatói megrendelés esetén a megrendelés kiegyenlítését követő 2 munkanapon belül történik meg minden esetben. Egyenlegét, tranzakcióit és jóváírásait rövid regisztrációt követően edenredkartya.hu weboldalon, vagy az Androidon és IOS-en elérhető EdenredKártya Pro mobilalkalmazással ellenőrizheti, továbbá kártyaegyenlegét a +36 1 382 4000-es kártyainformációs vonalunkon az egyenleg lekérdezése menüpontot választva is lekérdezheti.

Nem találta meg amit keresett? kattintson ide!
Bejelentkezés