Termékeink

Juttatási kártyáink

melyekkel partnercégeink egy egyszerűen kezelhető juttatási rendszer hosszútávú nyugalmát, munkatársaik pedig a felhasználás szabadságát tapasztalhatják meg.

Összes Termékünk

Juttatási kártyáink az Ön igényeire szabva!

Széleskörű felhasználás

Az extra felhasználási lehetőségeket kínáló kártyáinkat azért terveztük, hogy Önnek ne kelljen többet azon gondolkodnia, mire költi juttatásait. Szinte mindent megvásárolhat velük, amire Önnek és családjának a mindennapokban szüksége van.

Kényelem

Használatuk pont annyira egyszerű, mint a mindennapokban használt kártyáké. Egyaránt fizethet velük POS terminálon akár egy érintéssel, vagy online. Tranzakcióit és egyenlegét naprakészen követheti telefonos applikációnk segítségével.

Ismerje meg kártyáinkat!

Edenred Arany Kártya

Korlátlan használattal válaszol a legkülönbözőbb igényekre is.

Megnézem

Edenred Ezüst Kártya

A mindennapos költségek nagy része fedezhető ezzel a kártyával.

Megnézem

Edenred Platina Kártya

Kompromisszumok nélkül használható, készpénzfelvételre is alkalmas.

Megnézem
Kapcsolatfelvétel
Elégedett ügyfelek

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan kell aktiválni a kártyámat?
Kártyáját a www.edenredkartya.hu weboldalon, vagy az Androidon és IOS-en elérhető Edenred Kártya-Pro mobilalkalmazásban tudja aktiválni. Ha korábban még nem regisztrált az Online Ügyfélszolgálati felületünkre, úgy válassza a regisztráció lehetőséget és kövesse az ott megadott lépéseket. Ha Ön korábban már regisztrált és rendelkezik My Edenred felhasználói fiókkal, úgy lépjen be az alkalmazásba és válassza az Új kártya hozzáadása funkciót, majd kövesse az ott megadott lépéseket. Az online aktiválást követően az alkalmazásban a PIN-kód megtekintése gomb segítségével megismerheti PIN kódját. Amennyiben ezt követően meg szeretné változtatni ezt a PIN-kódot kérjük, hívja kártya információs vonalunkat a 06 1 382 4000-es telefonszámon és válassza a PIN-kód megváltoztatása menüpontot. Chipes érintéses fizetésesre alkalmas kártya esetén a kezdeti PIN kód nem módosítható. Használja megelégedéssel új kártyáját és élvezze a határok nélküli lehetőségek világát!
Mi a teendő, ha nem találom a kártyámat?
Elveszett, ellopott, sérült kártyáját a nap 24 órájában letilthatja a www.edenredkartya.hu weboldalon, vagy az Androidon és IOS-en elérhető EdenredKártya Pro mobilalkalmazásban.
Miért nem érkezett meg a havi feltöltés a kártyámra?
A Kártyák egyenlegének feltöltése Munkáltatói megrendelés esetén a megrendelés kiegyenlítését követő 2 munkanapon belül történik meg minden esetben. Egyenlegét, tranzakcióit és jóváírásait rövid regisztrációt követően edenredkartya.hu weboldalon, vagy az Androidon és IOS-en elérhető EdenredKártya Pro mobilalkalmazással ellenőrizheti, továbbá kártyaegyenlegét a +36 1 382 4000-es kártyainformációs vonalunkon az egyenleg lekérdezése menüpontot választva is lekérdezheti.
Nem találta meg amit keresett? kattintson ide!