hero_image

Iskolakezdési támogatás?

Csillagos ötös!

A családoknak minden évben jelentős extra kiadást jelent az iskolakezdés. Így nem meglepő, hogy a munkáltatók jelentős része nyújt ebben az időszakban támogatást az alkalmazottaknak.

Az új Edenred Családi kártyákkal kézzelfogható segítséget nyújthat dolgozói családjának! A Családi kártyákkal mindenki nyer: a munkáltatónak és a munkavállalónak is könnyebbséget jelent ez a kedvező adózású támogatási forma.

Játsszon velünk! Ismerje meg új megoldásunkat, mutassa meg, mennyit tud az iskolakezdés legújabb, az Edenred által létrehozott támogatási formájáról!

Nyeremény játékunk július 25-én lezárult. Köszönjük minden résztvevőnek a játékot és gratulálunk minden sikeres kvíz kitöltőnknek! Nyeremény játékunkban 10 x 30.000 Ft-ot lehetett nyerni Edenred kártyán.A nyertesek kisorsolása július 27-én megtörtént, gratulálunk minden szerencsés nyertesünknek!
Iskolakezdési támogatás kedvező adókulccsal, ez az Edenred Családi Kártya!
Az Edenred Családi Kártyák a gondoskodás új formáját hozzák el!
Közvetlenül a munkavállaló gyermekének, házastársának vagy szüleinek juttatható támogatás!
A juttatás kényelmesen és biztonságosan használható Mastercard kártyán érkezik!

Meglesz az ötös?

Tegye próbára a tudását!

Vajon mindent tud arról, miként lehet hatékonyan támogatni a munkavállalókat és családjukat az iskolakezdés időszakában?

game_image

Gratulálunk! Ez aztán csillagos ötös! Szeretne további fontos információkat megtudni a Családi kártyákról?

Szakértő kollégáink segítenek, hogy megtalálja az Önnek és a munkavállalóinak legjobb megoldásokat! Adja meg adatait, és hamarosan megkeressük, hogy minden felmerülő kérdésére választ adjunk!

Szeretnék személyre szabott tájékoztatást!

game_end_image
faq_image

Edenred Családi kártyák az iskolakezdés támogatására

Az Edenred Családi kártyák ideális megoldást nyújtanak az iskolakezdési juttatás kifizetésére! A kártya használójára szabott felhasználási kör és a kedvező adózás teszi a Családi kártyákat igazi jolly jokerré a támogatási formák között!

Kedvező adózás
Az Edenred Családi kártyákkal költséghatékonyan adhatja ki az iskolakezdési juttatást: egyéb jövedelemként mindössze 37,65%-os adó terheli az így adott célzott támogatást!
Nincs felső korlát
A kedvező adózás a Családi kártyák esetében nem jár kompromiszummal: nem kell igazodni például a csekély értékű ajándék összegbeli korlátaihoz. Adja a támogatást lehetőségeihez mérten és érvényesítse a kedvező adózást a teljes összegre!
Közvetlenül a családtagoknak
A Családi kártyák nagy előnye, hogy a juttatások oda kerülnek, ahol szükség van rájuk az adott munkavállaló háztartásában: a nagyobb gyerekekhez vagy kisebb gyermek esetén a házastárshoz.
Biztonságos és kényelmes
A kártyák minden előírt biztonsági követelménynek megfelelnek, PIN-kóddal rendelkeznek, névre szólóak, érintéses fizetéssel vagy online vásárlásra is használhatóak.
Széles körű felhasználhatóság
Az egyes kártyák a kedvezményezett családtag igényére szabott felhasználási körrel rendelkeznek. Az Edenred rendkívül tág elfogadói körrel rendelkezik, így garantált a kényelmes használat!
További információ

Érdekli a Családi kártya?

Szakértő kollégáink segítenek, hogy megtalálja az Önnek és  a munkavállalóinak legjobb megoldásokat!

Adja meg adatait, és hamarosan megkeressük, hogy minden felmerülő kérdésére választ adjunk!

    A visszahívást kérek gombra kattintással hozzájárulok, hogy az Edenred Magyarország Kft. a megadott személyes adataimat az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározottak szerint kapcsolatfelvétel valamint az üzenetemmel kapcsolatos ügyintézés céljából visszavonásáig kezelje és feldolgozza. Ez a hozzájárulás bármikor visszavonható.