Edenred Ajándék Ezüst kártya

Edenred Ajándék Ezüst kártya

Kártya alapú megoldásaink új korszakot nyitottak a cafeteria juttatások területén. Az Edenred Ajándék Ezüst kártya ideális választás mindazoknak, akik a mindennapi költésen és nagybevásárláson felül szeretnék magánorvosi ellátásukat, kozmetikai kezelésüket, wellness hétvégéjüket és tankolásukat is cafeteria kártyával fizetni.

Egy kártya szinte mindenre!

Minden juttatás egy kártyán

Szinte minden juttatás egy kártyán

Minden korábbi juttatásra felhasználható: étkezési-, iskolakezdési-, egészségügyi-, üdülési kiadásokra. Évközi jutalma is rátölthető.

Extra felhasználások

Extra felhasználások

Internetes vásárlás, tankolás Mol, Shell, Oil benzinkutakon, magánorvosi és szépségápolási szolgáltatások, kulturális- és sporteseményekre belépőjegyek, szállás, üdülés, wellness, alkatrészek.
Mastercard háttér

Mastercard háttér

Egyszerű, gyors és biztonságos, banki szintű szolgáltatások: PIN kódos védelem, 0-24h online ügyfélszolgálat, mobil applikáció.
Több mint 100.000 elfogadóhely

Több mint 70.000 elfogadóhely

A piacon a legszélesebb termék- és szolgáltatáskörre elkölthető. Nem kell elfogadóhelyi matricákat keresnie, csupán termékköröket kell néznie.
Korlátlanság

Korlátlanság

Naponta annyiszor fizet vele, amennyiszer csak szeretne. Nincsenek címletek, így mindig a pontos összeg kerül levonásra kártyájáról.