Jogi nyilatkozat

SZERZŐI JOGOK

A weboldal tartalmának vagy tartalma részeinek reprodukciója és felhasználása szigorúan tilos. A weboldal és annak tartalma a Edenred Magyarország Kft. tulajdonát képezi és azt a szerzői jogi törvény, valamint nemzetközi megegyezések védik. A weboldal tartalmának (szövegének, képeinek, audio és videó fájljainak) nyilvános vagy kereskedelmi célra történő felhasználása, terjesztése, megváltoztatása vagy továbbítása nem történhet a Edenred Magyarország Kft. írásos engedélye nélkül.

MÁRKAJELZÉSEK

A cégneveket, márkaneveket, szolgáltatási márkákat, márka neveket, logókat és ikonokat a márkatörvény védi. A weboldal nem tartalmaz semmilyen, az oldalon feltüntetett márkanév használatára feljogosító jelzést. A márkajelzések felhasználása csakis az Edenred Magyarország Kft. írásos engedélyével történhet.

ADATVÉDELEM

Az online kitöltött dokumentumokban, személyre szabott szolgáltatásokon és egyéb kérdőíveken szereplő személyes adatok feldolgozása automatikus rendszerek által történik. Minden ilyen adatot bizalmasan kezelünk és minden ilyen adatot csakis a Edenred Magyarország Kft. munkatársai használhatnak fel.

FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

Az Edenred Magyarország Kft. fenntartja a weboldalon történő változtatás, javítás vagy tartalom-törlés jogát, illetve nem felelős semmilyen közvetlen, közvetett, véletlenszerű, következményszerű vagy speciális kárért, amely a weboldal használatához, az ahhoz való hozzáféréshez vagy ahhoz bármilyen módon köthető, legyen annak alapja szerződés, sérelem, hanyagság, szigorú felelősségvállalás vagy más egyéb dolog. Az Edenred Magyarország Kft. nem vállal semmilyen felelősséget a weboldalához linkkel kötött egy vagy több oldal tartalma okozta károkért.
Az Edenred Magyarország Kft. nem garantálja vagy jelenti ki, hogy weboldalának használata megszakítatlan vagy hibátlan és nem vállal semmilyen felelősséget a weboldalhoz való kapcsolódásból fakadó károkért vagy bármilyen telekommunikációs hibáért.