Az elmúlt másfél év nemcsak a munkaerőpiacon és a juttatási rendszerekben hozott jelentős változásokat, hanem a munkavállalók mindennapjaiban, prioritásaiban, elvárásaiban, vagy akár anyagi helyzetében.
Érdemes mindezeket figyelembe venni, amikor az idei év végi juttatásokról döntünk.

Ajándékozzon gondoskodást!

Felejtse el a rutinmegoldásokat! Adjon olyan juttatást év végén, amire valóban szükség van!

Tovább olvasok

Támogasson költséghatékonyan!

Ismerje meg új megoldásunkat: támogatás közvetlenül munkavállalói családtagjainak, 37,65% adózással!

Tovább olvasok
Munkáltatóként érdeklődik?

Kérjen személyre szabott segítséget!

  A küldés gombra kattintással hozzájárulok, hogy Edenred Magyarország Kft., a megadott személyes adataimat az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározottak szerint kapcsolatfelvétel valamint az üzenetemmel kapcsolatos ügyintézés céljából visszavonásáig kezelje és feldolgozza. Ez a hozzájárulás bármikor visszavonható.

  Tervezzen körültekintően!

  • A pandémia miatt 2020-ban megbillent munkaerőpiac kihívásai újra hasonlóak a korábbiakhoz: nagy a hiány jól képzett szakemberekből.
  • Az élelmiszerárak átlagos 8%-os emelkedését minden munkavállaló megérzi, de főleg azok a rétegek ahol az élelmiszerkiadások jelentős részét viszik el a havi bevételnek.
  • SZÉP kártyán adott év végi juttatás helyett hasznosabb lehet munkavállalóinknak egy széles körben, akár élelmiszerre, ajándékokra költhető juttatás.
  • Sajnos idén is van rá esély, hogy nem tudjuk megtartani az év végi céges rendezvényeket. Készüljön előre minden eshetőségre – ha esetleg nem lesz céges parti, tervezze át juttatásba az erre szánt összeget.
  Tovább Olvasok Visszahívást kérek
  Edenred

  Családi Kártyák

  Edenred

  Munkavállalóinak idén év végén egy olyan juttatás segíthet a legtöbbet, amit arra költhetnek, amire szeretnének. És mire költenének a legtöbben? Leginkább a családjukra. Hogy az ünnep olyan legyen, amilyennek szeretnék.

  Segítse őket ebben! Családi Kártyáinkkal ezt költséghatékonyan megteheti.

  • Egyszerű, célzott megoldás a családok támogatására.
  • Mindennapi megélhetést támogató felhasználással.
  • Egyéb jövedelemként 37,65%-os adózással.

  Gondoskodó munkáltatóként támogassa év végén közvetlenül dolgozói családját, növelve ezzel munkavállalói elköteleződését és elégedettségét.

  Visszahívást kérek
  Visszahívást kérek
  Elégedett ügyfelek