Az Edenred megoldásaival egyszerűen helyettesítheti a korábbi Erzsébetes juttatásokat!

A kedvezőtlen adóváltozás vagy az Erzsébet megszűnése nem jelenti a világ végét: az Edenred-nél azt látjuk, hogy 2000 ügyfelünk több mint 75%-a az egyes meghatározott juttatások adókedvezményének megszűnése ellenére sem változtat juttatási rendszerén.

Ennek az igénynek megfelelően az Edenrednél immár 25 éve folyamatosan, a juttatások teljes választékával állunk meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére.

Munkáltatóként érdeklődik?

Kérjen ajánlatot!

A küldés gombra kattintással hozzájárulok, hogy Edenred Magyarország Kft., a megadott személyes adataimat az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározottak szerint kapcsolatfelvétel valamint az üzenetemmel kapcsolatos ügyintézés céljából visszavonásáig kezelje és feldolgozza. Ez a hozzájárulás bármikor visszavonható.

Edenred ezüst kártya

hagyományos, stabil cafeteria megoldás

Egyszerű Egyszerű

Egyesíti a különböző juttatások előnyeit: Erzsébet, kultúra, beiskolázás, közlekedés. Bármilyen bérként adózó juttatás rátölthető. Zsebek nélkül, egyszerűen.

Érdekel

Széleskörű felhasználás Széleskörű felhasználás

Mastercard alapú, chipes Ezüst kártyánkat több mint 70.000 partnerünk elfogadja. Kártyánk rendkívül széles termékkörben felhasználható: élelmiszer, ruházat, műszaki cikk, tankolás, gyógyszer, magánorvosi ellátás, lakberendezés, stb.

Érdekel

Kényelem Kényelem

Online kártyarendelési és egyenlegfeltöltési felületünkön keresztül egyszerűen és gyorsan intézheti ügyeit! Kártyák kiszállítása 6-10 munkanap. Fizetés után 2 munkanapon belül elérhetőek a feltöltött összegek.

Érdekel

EgyszerűSzéleskörű felhasználásKényelem

Széleskörű felhasználás

a tradicionális megoldás

Kártyáinknál kevésbé rugalmas, előre meghatározott névértékű borítékban rendelhető kényelmesen utalvány webshopunkból.

Felhasználható több mint 30.000 elfogadóhelyen, többek között élelmiszer, melegétel, műszaki- és lakberendezési cikk, szépségápolás, könyv, ruházat vásárlására.

 

Érdekel

Visszahívást kérek