Változnak a Juttatási, Komfort és Családi kártyák általános szerződési feltételei

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket és a Kártyabirtokosokat, hogy az ÁSZF-ek 2021. november 1-jétől módosulnak.

A járványhelyzet kezdetén, 2020. áprilisában határozatlan időre felfüggesztettük kártyabirtokosaink felé a kártyák havi díjának felszámítását, ezzel az apró gesztussal is támogatva őket a járvány ideje alatt.

2021. november 1-jétől a 99 Ft-os havidíj újra felszámításra kerül az év utolsó két hónapjában. 2022. januárjától pedig jelentősen mérséklődik a kártyabirtokos havidíj összege, 99 Ft-ról 25 Ft-ra csökken.

Változások az ÁSZF-ekben

Törlésre kerül a:
• Komfort Kártya Kártyabirtokos ÁSZF 9.1.9. pontja: „Kibocsátó a 9.1.1. pont szerinti és a 9.2. pontban meghatározott mértékű Havi díj felszámításától – ezen rendelkezés visszavonásáig – eltekint.”
• Juttatási Kártya Kártyabirtokos ÁSZF 9.1.10. pontja: „Kibocsátó a 9.1.1. pont szerinti és a 9.2. pontban meghatározott mértékű Havi díj felszámításától – ezen rendelkezés visszavonásáig – eltekint.”
• Családi Kártya Kártyabirtokos ÁSZF 10.1.9. pontjából: “Kibocsátó a 10.1.1. és a 10.2. pontokban meghatározott mértékű Havi díj felszámításától eltekint.”

Az ÁSZF-ek 2021. november 1-jével válnak hatályossá.

Az új Juttatási Kártya ÁSZF ide kattintva érhető el.
Az új Komfort Kártya ÁSZF ide kattintva érhető el.
Az új Családi Kártya Kártyabirtokos ÁSZF ide kattintva érhető el.

VÁLTOZNAK A CSALÁDI JUTTATÁSI KÁRTYÁK ÜGYFÉL ÉS KÁRTYABIRTOKOS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

2021. november 8-ával egy új, ún. Prémium Szolgáltatás kerül bevezetésre a Családi Juttatási Kártyaprogram keretén belül. Ennek megfelelően az ÁSZF-ek kiegészítésre kerültek a Prémium Szolgáltatáshoz kapcsolódó információkkal, valamint az adatkezelésre, díjakra és szerződéses dokumentumokra vonatkozó módosításokkal.

A részleteket Aktualitásainknál és az ÁSZF-ben találja.

Az ÁSZF-ek 2021. november 8-ával válnak hatályossá.

Üdvözlettel,
Edenred Magyarország Kft.