Széles körben felhasználható
Cafeteria megoldást keres?
A béren kívüli juttatások új
generációja megérkezett!
Motiválja dolgozóit,
ösztönözze üzleti partnereit!

Mindenre van megoldásunk!

Cafeteria

Ha rendszeres kedvezményes adózású béren kívüli juttatást keres, válassza cafeteria megoldásaink új generációját!

Bónusz

Ha eseti béren kívüli juttatást keres munkatársai motiválására, válasszon modern, teljesítményösztönző megoldásaink közül!

Partner motiváció

A motiválás elegáns és szabad felhasználást biztosító eszköze, amellyel partnerei, beszállítói teljesítménye is elismerhető, jutalmazható!

Kalkulátor

Számolja ki, hogy megéri!

Az Edenred 1962–ben feltalálta a Ticket Restaurant® étkezési utalványt. Most pedig megalkotta az első korlátok nélküli cafeteria MasterCard kártyát.
42 ország
6 ezer alkalmazott
640 ezer szerződött vállalkozás
1 millió elfogadóhely
40 millió felhasználó

Rólunk mondták

Csuvár Léna

Beszerző

Ahol lehetséges én már kerülöm a készpénzes fizetést. Az Edenred Ajándék és Bevásárló kártya pedig pont úgy működik, mint egy bankkártya: egyszerű, gyors, kényelmes és rengeteg helyen fizethetek vele. A PIN kód miatt biztonságos, a webszámlán pedig nyomon követhetem az aktuális egyenlegemet.

Csuvár Léna

Herrer Szilárd

Kontroller

Nem szerettem a papír alapú utalványnál, hogy ha nem pontos összeget adtam, akkor nem tudtak visszaadni. Macerás volt az is, hogy állandóan keresnem kellett az elfogadó helyeket. Az Edenred Kártyával nincsenek ilyen problémáim: pontosan annyit fizetek, mint amennyibe kerül és minden POS terminálon fizethetek vele.

Herrer Szilárd

Glasz Emese

Eladó

Az utóbbi időben meglepő módon megugrott az ajándék kártyával fizetők aránya. Úgy látom, hogy ez mindenkinek jó: a vevőknek kényelmes, nekünk pedig nőtt a forgalmunk és nincs gondunk az utalványok gyűjtögetésével sem.

Glasz Emese