Adjon minden juttatást egy Edenred Ajándékkártyán! Mi maradunk és számíthatnak ránk továbbra is Üzleti motiváció -
nyerő megoldások
Adjon minden juttatást egy Edenred Ajándékkártyán!
Mi maradunk és számíthatnak ránk továbbra is
Üzleti motiváció -
nyerő megoldások
App Store Google Play Microsoft Store
Elfogadóhelyek

Rólunk mondták

Kezdetben voltak nehézségeink a kártya elfogadásával itt Hajdú-Bihar megyében, de az Edenred csapata maximálisan segítségünkre volt, és mindent megtettek azért, hogy mihamarabb zavartalanul átálljunk. Azóta meg vagyunk elégedve a kártyával, egyszerűbb a vele való fizetés, mint a korábbi papír alapú utalvánnyal. Az Edenred csapata maximálisan segítőkész, ezt köszönjük.

Epack Kft Epack Kft

A papír alapú utalványokat felváltó kártyás megoldás egyértelműen jövőbemutató kényelmes és egyben rugalmas megoldás a részünkre, ezt a visszajelzést kaptuk a dolgozóinktól is.

Vezető magyarországi bank HR igazgatója HR igazgató Vezető magyarországi bank HR igazgatója

Hosszú évek óta vagyunk jó üzleti kapcsolatban az Edenreddel, a jól megszokott és bevált papír alapú utalványok mellett, most már a kártyás juttatási formákat is elkezdtük használni. A kártyák bevezetése az eddig jól megszokott minőségben és magas színvonalon zajlott, a partnereink részéről is maximálisan volt a megelégedettség.

Horváth Tamás Üzletágvezető - Cafeteria szolgáltatások Prohumán Kft.

Több mint 15 éve vagyunk elégedett partnerei az Edenred Kft-nek. Az elektronikus kártya lehetősége rögtön felkeltette az érdeklődésünket és a múlt év végén be is vezettük a juttatási rendszerünkbe. Ez a megoldás egyszerű, kényelmes, beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

Nagy Zoltán HR menedzser Alkaloida Vegyészeti Gyár Zrt.

Örömmel fogadtuk az Edenred innovatív kezdeményezését, régóta vártunk egy hasonló lehetőségre. A Top Premium elektronikus kártya pontosan azt nyújtja számunkra, amit egy nagy létszámmal működő cég elvár egy professzionális szolgáltatótól.

Csidei Balázs HR igazgató Kempinski Hotel Budapest Zrt.

Az elmúlt évben bevezetett kártyák közül a beiskolázási illetve a Top prémium ajándék kártyát dolgozóink megkedvelték és hasznosnak tartják. A dolgozók különösen jónak ítélik meg, hogy a kártyás módszerrel a kapott összeget könnyebb lehet felhasználni. Vásárláskor csak a szükséges összeget kell fizetni . A kártya széles körben felhasználható.

Bank János Személyügyi vezető - HR manager Eckerle Automotive Bóly Kft.
Epack Kft Vezető magyarországi bank HR igazgatója Horváth Tamás Nagy Zoltán Csidei Balázs Bank János